Employer branding

Gezocht: werkgever van de maand

Team work makes the dream work. Dat weten we ook bij Stairway. Alleen is het niet zo eenvoudig om talent te vinden, binnen te halen én te behouden. De strijd om talent is groot, zeker voor bepaalde profielen zoals IT’ers, ingenieurs, zorgpersoneel en operatoren. Daarnaast verlangen werknemers meer en meer dat de werkomgeving voelt als een tweede thuis met wel de nodige impulsen om een succesvolle carrière uit te bouwen. 

Maak van je bedrijf een merk

Jij als werkgever weet natuurlijk hoe leuk het werken is in je bedrijf. Je bent trots op je bedrijfscultuur. Deel deze trots met de buitenwereld en positioneer jezelf als werkgever van de maand via een sterkte employer branding. Zo trek je niet alleen het juiste maar ook geëngageerd en duurzaam talent aan. 

Werknemers als ambassadors

Wat met je huidige werknemers? Bij een duidelijke employer branding zullen ook je huidige werknemers zich onderdeel voelen van je bedrijf. Gelukkige werknemers zullen met plezier de visie, missie en waarden van je bedrijf verkondigen. Net omdat ze deel zijn van de bedrijfscultuur en zich ermee vereenzelvigen, zal hun boodschap extra authentiek overkomen. Daardoor fungeren ze als echte ambassadors – of influencers – voor jouw organisatie. 

Employer branding doet nog meer

Als je dacht dat dit alles was. Employer branding zorgt er ook voor dat je je onderscheidt van de concurrentie. Bovendien geef je klanten en andere stakeholders een extra reden om met jullie samen te werken. Wie wil nu niet samenwerken met een bedrijf met een sterk en hecht team. 

Word vandaag nog werkgever van de maand

Het dream team van Stairway staat alvast klaar om jou en je organisatie te begeleiden bij je employer branding. Contacteer ons nu.

Digitale
marketing
strategieën

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be