¡Stairway se va a España! – Helemaal Stairway maar dan in Málaga

De voorbije 10 jaar heeft Stairway een aantal fases doorlopen die ervoor zorgden dat het boutique digital agency nu staat waar het staat. We zijn de afgelopen 10 jaar een trouwe partner voor veel bedrijven, waarbij klanten maar ook onze medewerkers en maatschappij centraal staan. Meerwaarde creëren voor iedereen is bij Stairway cruciaal aldus zaakvoerder Davy Tollenaere. Wij geloven ook heel sterk dat de juiste stappen nemen de vooruitgang is die nodig is om de toekomst te verzekeren. 

THE ONLY WAY IS UP

Vanuit onze ‘the only way is up mentaliteit’ gaan we vol enthousiasme en overgave verder bouwen aan Stairway maar dan in Malaga. Alles waar Stairway voor staat in België willen we ook uitstralen in Spanje. De reden om richting Malaga te gaan is simpel. Malaga heeft een hoge dichtheid aan tech-bedrijven en kleine culturele verschillen met België, aldus Davy Tollenaere. De regio heeft een hoop potentieel. Stairway gaat diensten aanbieden aan zowel Spaanse bedrijven als aan Belgische bedrijven die activiteiten in Spanje hebben of ambiëren.

Het was je wellicht al opgevallen: sinds vandaag heeft de Belgische Stairway website er een Spaans broertje bij gekregen: www.stairway.es. CEO Davy Tollenaere hield Stairway Malaga in mei boven het doopvont. Zijn honger naar innovatie, groei, creativiteit en ondernemers helpen op het vlak van digitale maturiteit vormden de leidraad voor het volgende belangrijke Stairway hoofdstuk. 

 

stairway malaga

 

We zijn er voor ondernemers en bedrijven die dagelijks bezig zijn met groei en die op basis van digitale marketing impact willen maken. De neuzen binnen ons Stairway team staan allemaal in dezelfde richting. Binnen de agile werkwijze van Stairway houden we telkens een stand-up met alle collega’s die aan een project werken. Vertrouwen onder elkaar, een platte organisatiestructuur waarbij iedereen elkaar aanspreekt en ondersteunt –  het zijn belangrijke waarden binnen de Stairway-cultuur.

Er is tevens een Business Development Manager aangenomen die remote zal werken tussen België en Spanje. Dit heeft alleen maar voordelen voor onze klanten. Zodra we volledig up and running zijn, beogen we op termijn ook een kantoor te openen in de streek, maar dit zijn eerder ambitieuze langetermijnplannen. Stairway denkt immers altijd vooruit, aldus Davy Tollenaere.

Meer blogs

SGE

De toekomst van SGE binnen SEO

SGE, de nieuwe functie van Google die de manier waarop we zoeken ingrijpend kan veranderen, markeert een revolutionaire verandering in de wereld van online zoekopdrachten. In deze blogpost bespreken we de belangrijkste punten van SGE.

Lees meer
reputatiemanagement

Reputatiemanagement: de kunst van het smeden van een ijzersterke online identiteit

In de hedendaagse wereld is reputatiemanagement van groot belang voor elk bedrijf of organisatie. Klanten vormen razendsnel een mening, die via sociale media en online reviews in een oogwenk met de rest van de wereld gedeeld kan worden.
Een sterke reputatie is cruciaal om klanten aan te trekken, te binden en te laten groeien. Een positieve reputatie kan leiden tot meer websiteverkeer, meer leads, meer sales en meer loyaliteit van de klant.

Lees meer

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be