¡Stairway se va a España! – Helemaal Stairway maar dan in Málaga

De voorbije 10 jaar heeft Stairway een aantal fases doorlopen die ervoor zorgden dat het boutique digital agency nu staat waar het staat. We zijn de afgelopen 10 jaar een trouwe partner voor veel bedrijven, waarbij klanten maar ook onze medewerkers en maatschappij centraal staan. Meerwaarde creëren voor iedereen is bij Stairway cruciaal aldus zaakvoerder Davy Tollenaere. Wij geloven ook heel sterk dat de juiste stappen nemen de vooruitgang is die nodig is om de toekomst te verzekeren. 

THE ONLY WAY IS UP

Vanuit onze ‘the only way is up mentaliteit’ gaan we vol enthousiasme en overgave verder bouwen aan Stairway maar dan in Malaga. Alles waar Stairway voor staat in België willen we ook uitstralen in Spanje. De reden om richting Malaga te gaan is simpel. Malaga heeft een hoge dichtheid aan tech-bedrijven en kleine culturele verschillen met België, aldus Davy Tollenaere. De regio heeft een hoop potentieel. Stairway gaat diensten aanbieden aan zowel Spaanse bedrijven als aan Belgische bedrijven die activiteiten in Spanje hebben of ambiëren.

Het was je wellicht al opgevallen: sinds vandaag heeft de Belgische Stairway website er een Spaans broertje bij gekregen: www.stairway.es. CEO Davy Tollenaere hield Stairway Malaga in mei boven het doopvont. Zijn honger naar innovatie, groei, creativiteit en ondernemers helpen op het vlak van digitale maturiteit vormden de leidraad voor het volgende belangrijke Stairway hoofdstuk. 

 

stairway malaga

 

We zijn er voor ondernemers en bedrijven die dagelijks bezig zijn met groei en die op basis van digitale marketing impact willen maken. De neuzen binnen ons Stairway team staan allemaal in dezelfde richting. Binnen de agile werkwijze van Stairway houden we telkens een stand-up met alle collega’s die aan een project werken. Vertrouwen onder elkaar, een platte organisatiestructuur waarbij iedereen elkaar aanspreekt en ondersteunt –  het zijn belangrijke waarden binnen de Stairway-cultuur.

Er is tevens een Business Development Manager aangenomen die remote zal werken tussen België en Spanje. Dit heeft alleen maar voordelen voor onze klanten. Zodra we volledig up and running zijn, beogen we op termijn ook een kantoor te openen in de streek, maar dit zijn eerder ambitieuze langetermijnplannen. Stairway denkt immers altijd vooruit, aldus Davy Tollenaere.

Meer blogs

Google ranking verbeteren

Waarom je pagina niet rankt op Google: oorzaken en oplossingen

Je hebt hard gewerkt aan je website, maar toch blijft je pagina laag ranken in de Google zoekresultaten. In dit artikel bespreken we de belangrijkste redenen waarom je pagina mogelijk niet goed rankt. Van technische SEO-problemen tot content issues en autoriteitsproblemen. Leer hoe je je website kunt optimaliseren om een hogere positie te behalen in de zoekresultaten. Met deze tips ben je op weg naar meer verkeer en succes online.

Lees meer
Laadsnelheid website

Verbeter de laadsnelheid van je website met deze 5 praktische tips

Een trage website is een frustratie voor gebruikers en schadelijk voor je SEO. Met deze vijf praktische tips leer je hoe je de laadsnelheid van je website kunt verbeteren. Van het analyseren van je huidige prestaties en het comprimeren van afbeeldingen tot het verminderen van omleidingen en het optimaliseren van plugins – ontdek hoe je eenvoudig je website sneller kunt maken en zowel bezoekers als zoekmachines tevreden kunt stellen.

Lees meer
Stairway F.C.

Stairway F.C. for the win!

IIn de aanloop naar de EK-voetbalmatch tussen Roemenië en de Rode Duivels, stellen we graag ons team van marketingkampioenen van Stairway FC voor. Onder leiding van de Marketing Manager staan onze 11 digitale marketingstrategieën klaar in een onverslaanbare 4-3-3 formatie. Lees in onze nieuwe blogpost alles over hoe onze succesvolle ploegopstelling met iedere tegenstander de vloer aanveegt!

Lees meer

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be