THE JOURNEY
OF STAIRWAY

Hey jij! Fijn dat je ons wat beter wilt leren kennen. We vertellen je hieronder graag het verhaal van Stairway en onze visie op digital marketing. Bovendien laten we je kennismaken met de mensen achter Stairway, want je wilt toch meer dan “een digital agency”? Maak snel kennis met het team dat voor je klaarstaat!

digital marketing agency stairway

Over
stairway

Het fundament van Stairway ligt in 2012. Onze CEO Davy Tollenaere, die toen al enkele jaren actief was in het prille digitale landschap, besloot toen om naast zijn vaste job te starten als online marketing consultant in bijberoep. 

Tollenaere Online Marketing Consultancy was geboren. Een naam die tot december 2020 bleef bestaan. Ondertussen was er echter veel gebeurd. Davy ging volledig zelfstandig aan de slag, er kwamen nieuwe digitale projecten én nieuw digitaal talent bij. Van een one-man digital agency, naar een echt team van digitale experten. 

We voelden aan dat de naam Tollenaere Online Marketing Consultancy niet meer actueel was en ook niet lekker bekt. 

Op zoek naar een nieuwe naam voor het digital agency, kwamen we bij Stairway terecht. Een woord dat misschien het best gekend is uit het liedje “Stairway to Heaven” van Led Zeppelin. 

Tevens is Stairway een woord dat volledig onze missie omvat: bedrijven ondersteunen naar een volgende stap in digitale maturiteit. Niet altijd even makkelijk maar met een duidelijke richting en stap voor stap. 

Dat zijn wij. Wij zijn Stairway.

ONZE
VISIE

Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap, zegt een oud Chinees spreekwoord. De meeste mensen hebben dit al eens gehoord en de betekenis is redelijk eenvoudig.

Het pleit voor de moed die soms nodig is om de eerste stap richting een doel te zetten. Het enige wat je dan kan tegenhouden is het moment waarop je je realiseert hoe lang de weg naar je doel nog is.

Wanneer je kijkt naar de redenen waarom mensen opgeven zie je dat ze overweldigd zijn door hun doelen en ambities.

Beeld je in dat je een hoge berg wil beklimmen. Je denkt al aan het gevoel om op de top te staan, vol trots naar beneden kijkend met een hart dat als een sneltrein tekeer gaat.

Dus je start aan je reis, maar nu de berg voor je oprijst realiseer je je dat het een lastige tocht wordt. Dat is waar wij jou bijstaan.

De Stairway naar eender welke droom waarin je gelooft, die willen wij zijn. 

HET
STAIRWAY TEAM

De knapste marketeer van Oostakker

CEO // DIGITAL CONSULTANT

Davy Tollenaere

The boss, de drijvende kracht achter Stairway. Zijn passie voor de job druipt eraf, hij ademt werkelijk marketing. Davy is sinds 2005 actief in het – indertijd prille – digitale landschap. In 2012 besloot hij om naast zijn vaste job te starten als online marketing consultant in bijberoep. Dit was de aanzet voor het pareltje dat Stairway werd. Met al deze kennis, gedrevenheid en ervaring helpt hij bedrijven om doelen te bereiken waar ze amper van durfden dromen.

DIGITAL CONSULTANT

ELLEN DE BRABANDER

Toen Stairway nog Tollenaere BV was, was Ellen al van de partij. Als eerste werknemer stond ze mee aan het stuur dat de groei van Stairway heeft geleid. Ellen is onze creatieve bij die van haar eigen projectjes geniet. Voor haar is fotografie life en dus is het vanzelfsprekend dat ze onze site en de site van baby BABLR van persoonlijk fotomateriaal voorziet. Ze is onze vintage queen die iedereen instant blij maakt met haar uitbundige lach en gezellige babbels.

de meest vintage marketeer van België
de zotste markteer van Vlaanderen

DIGITAL CONSULTANT

LIEN HOOF

Lien is de vrolijke, zotte doos van ons team. We liggen constant in een deuk met haar hilarische humor en aanstekelijke lach. Ook onze klanten weten haar enthousiasme en transparante communicatie te waarderen. Lien is namelijk een kei in het overleggen, informeren en aanvoelen van onze klanten. Ze weet precies welke vragen ze moet stellen en welke informatie klanten van haar willen weten. Met de klant op 1 lijn, dat is voor Lien een absolute must! 

DIGITAL CONSULTANT

PIETER DE WEIRT

Pieter is het mannelijke tegengewicht voor al het vrouwelijk geweld bij Stairway. Met zijn droge humor ligt het hele team geregeld in een deuk van het lachen. Hij duikt graag in complexe projecten en slaagt er steeds in zijn stappen op een heldere manier te delen met de klant, zodat die mee is in het verhaal. Met zijn vele jaren marketingervaring voel je dat je bij Stairway aan het goede adres bent. Naast marketing draait Pieter al eens graag een plaatje.

de beste marketeer van Gent
Matisse De Vogelaere online marketing consultant bij Stairway

DIGITAL CONSULTANT

MATISSE DE VOGELAERE

Als jongste veulen van de bende is Matisse de recentste aanwinst voor Stairway. Hij versterkt (tijdelijk) ons team.
Creativiteit met een portie goedlachse humor staan in zijn DNA geschreven. Teksten schrijven en sterke communicatie zitten in zijn bloed. Zijn motto is dat de allerbeste marketing eigenlijk niet als marketing aanvoelt. Als kers op de taart houdt Matisse zich graag bezig met sport en zet zich actief in voor de jeugd.

OFFICE MANAGER

SOFIE VAN WESEMAEL

Naast office manager is sofie ook onze happiness manager. Een taak die ze zeer ernstig neemt. Haar bruisende energie en mooie lach zorgen altijd voor een leuke sfeer. Ze is zeer begaan met het welzijn van ons team en zorgt ervoor dat we niets te kort komen op kantoor. Daarnaast neemt ze ook de boekhouding en HR voor haar rekening en is ook nog eens de wandelende life support voor onze planten.

de meest metal office manager van België
de meest georganiseerde project manager van Gent

PROJECT MANAGER

SARAH VAN HERCK

Taken, meetings, to do lijstjes, planningen, time management, chaos? Door de bomen het bos niet meer zien? Helemaal haar ding! Sarah brengt zelfs structuur in een hooiberg en staat altijd klaar voor ons team om hen te ondersteunen en de nodige structuur in onze workflow te voorzien. Ook is ze het aanspreekpunt voor klanten voor algemene vragen, bezorgdheden en de stand van zaken van elk project.