THE JOURNEY
OF STAIRWAY

Hey jij! Fijn dat je ons wat beter wilt leren kennen. We vertellen je hieronder graag het verhaal van Stairway en onze visie op digital marketing. Bovendien laten we je kennismaken met de mensen achter Stairway, want je wilt toch meer dan “een digital agency”? Maak snel kennis met het team dat voor je klaarstaat!

Over
stairway

Het fundament van Stairway ligt in 2012. Onze CEO Davy Tollenaere, die toen al enkele jaren actief was in het prille digitale landschap, besloot toen om naast zijn vaste job te starten als online marketing consultant in bijberoep. 

Tollenaere Online Marketing Consultancy was geboren. Een naam die tot december 2020 bleef bestaan. Ondertussen was er echter veel gebeurd. Davy ging volledig zelfstandig aan de slag, er kwamen nieuwe digitale projecten én nieuw digitaal talent bij. Van een one-man digital agency, naar een echt team van digitale experten. 

We voelden aan dat de naam Tollenaere Online Marketing Consultancy niet meer actueel was en ook niet lekker bekt. 

Op zoek naar een nieuwe naam voor het digital agency, kwamen we bij Stairway terecht. Een woord dat misschien het best gekend is uit het liedje “Stairway to Heaven” van Led Zeppelin. 

Tevens is Stairway een woord dat volledig onze missie omvat: bedrijven ondersteunen naar een volgende stap in digitale maturiteit. Niet altijd even makkelijk maar met een duidelijke richting en stap voor stap. 

Dat zijn wij. Wij zijn Stairway.

ONZE
VISIE

Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap, zegt een oud Chinees spreekwoord. De meeste mensen hebben dit al eens gehoord en de betekenis is redelijk eenvoudig.

Het pleit voor de moed die soms nodig is om de eerste stap richting een doel te zetten. Het enige wat je dan kan tegenhouden is het moment waarop je je realiseert hoe lang de weg naar je doel nog is.

Wanneer je kijkt naar de redenen waarom mensen opgeven zie je dat ze overweldigd zijn door hun doelen en ambities.

Beeld je in dat je een hoge berg wil beklimmen. Je denkt al aan het gevoel om op de top te staan, vol trots naar beneden kijkend met een hart dat als een sneltrein tekeer gaat.

Dus je start aan je reis, maar nu de berg voor je oprijst realiseer je je dat het een lastige tocht wordt. Dat is waar wij jou bijstaan.

De Stairway naar eender welke droom waarin je gelooft, die willen wij zijn. 

HET
STAIRWAY TEAM

De knapste marketeer van Oostakker

CEO // DIGITAL CONSULTANT

Davy Tollenaere

The boss, de drijvende kracht achter Stairway. Zijn passie voor de job druipt eraf, hij ademt werkelijk marketing. 

Davy is sinds 2005 actief in het – indertijd prille – digitale landschap. In 2012 besloot hij om naast zijn vaste job te starten als online marketing consultant in bijberoep. Dit was de aanzet voor het pareltje dat Stairway werd. 

Met al deze kennis, gedrevenheid en ervaring helpt hij bedrijven om doelen te bereiken waar ze amper van durfden dromen.

OPERATIONS MANAGER

BERT DE SMET

Sinds november 2023 maakt Bert deel uit van het Stairway team als operations manager. Hij zal instaan voor de dagelijkse administratie en zorgt er tevens voor dat alles vlekkeloos verloopt op kantoor.

In zijn vrije tijd houdt Bert zich vooral bezig met krachttraining en competitie padel.

‘Kwali’tijd doorbrengen met zijn gezin, familie en vrienden draagt hij hoog in het vaandel

Bert De Smet Stairway De beste padelcoach van lochristi

DIGITAL CONSULTANT

PIETER DE WEIRT

Pieter is het mannelijke tegengewicht voor al het vrouwelijk geweld bij Stairway. Met zijn droge humor ligt het hele team geregeld in een deuk van het lachen. 

Hij duikt graag in complexe projecten en slaagt er steeds in zijn stappen op een heldere manier te delen met de klant, zodat die mee is in het verhaal. Met zijn vele jaren marketingervaring voel je dat je bij Stairway aan het goede adres bent. 

Naast marketing draait Pieter al eens graag een plaatje.

de beste marketeer van Gent
daria kovalenko stairway

DIGITAL CONSULTANT

DARIA KOVALENKO

Daria vindt haar inspiratie in mensen en ziet haar empathie als een van haar grootste troeven. Hoewel zij graag op verschillende manieren creatief aan de slag gaat, zal ze bij Stairway haar strategische creativiteit inzetten. Ze kijkt ernaar uit om ideeën van klanten te vertalen naar sprekende en impactvolle campagnes, advertenties en andere communicatieproducten. 


Buiten de werkuren zoekt ze ontspanning tijdens het zwemmen, in boeken of door te koken voor haar vrienden. Ook van nu en dan de benen losgooien op nillies- of technofeestjes is ze niet vies. Haar nieuwste uitdaging: het bakken van zuurdesembrood onder de knie krijgen.

DIGITAL CONSULTANT

LEONIE KUYS

Sinds november 2023 maakt Leonie deel uit van het Stairway team als Digital Marketing Consultant. Met enthousiasme en toewijding zet zij zich dagelijks in voor het creëren van boeiende content, doordachte strategieën en effectieve online campagnes voor de klanten.

Ze vindt het een uitdaging om oplossingen te bedenken die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar ook een blijvende impact hebben op de digitale aanwezigheid van de klanten.

Buiten het kantoor is Leonie een enthousiaste thuiskok en een toegewijde liefhebber van honden. 

leonie kuys stairway