THE JOURNEY
OF STAIRWAY

Hey jij! Fijn dat je ons wat beter wilt leren kennen. We vertellen je hieronder graag het verhaal van Stairway en onze visie op digital marketing. Bovendien laten we je kennismaken met de mensen achter Stairway, want je wilt toch meer dan “een digital agency”? Maak snel kennis met het team dat voor je klaarstaat!

digital marketing agency stairway

Over
stairway

Het fundament van Stairway ligt in 2012. Onze CEO Davy Tollenaere, die toen al enkele jaren actief was in het prille digitale landschap, besloot toen om naast zijn vaste job te starten als online marketing consultant in bijberoep. 

Tollenaere Online Marketing Consultancy was geboren. Een naam die tot december 2020 bleef bestaan. Ondertussen was er echter veel gebeurd. Davy ging volledig zelfstandig aan de slag, er kwamen nieuwe digitale projecten én nieuw digitaal talent bij. Van een one-man digital agency, naar een echt team van digitale experten. 

We voelden aan dat de naam Tollenaere Online Marketing Consultancy niet meer actueel was en ook niet lekker bekt. 

Op zoek naar een nieuwe naam voor het digital agency, kwamen we bij Stairway terecht. Een woord dat misschien het best gekend is uit het liedje “Stairway to Heaven” van Led Zeppelin. 

Tevens is Stairway een woord dat volledig onze missie omvat: bedrijven ondersteunen naar een volgende stap in digitale maturiteit. Niet altijd even makkelijk maar met een duidelijke richting en stap voor stap. 

Dat zijn wij. Wij zijn Stairway.

ONZE
VISIE

Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap, zegt een oud Chinees spreekwoord. De meeste mensen hebben dit al eens gehoord en de betekenis is redelijk eenvoudig.

Het pleit voor de moed die soms nodig is om de eerste stap richting een doel te zetten. Het enige wat je dan kan tegenhouden is het moment waarop je je realiseert hoe lang de weg naar je doel nog is.

Wanneer je kijkt naar de redenen waarom mensen opgeven zie je dat ze overweldigd zijn door hun doelen en ambities.

Beeld je in dat je een hoge berg wil beklimmen. Je denkt al aan het gevoel om op de top te staan, vol trots naar beneden kijkend met een hart dat als een sneltrein tekeer gaat.

Dus je start aan je reis, maar nu de berg voor je oprijst realiseer je je dat het een lastige tocht wordt. Dat is waar wij jou bijstaan.

De Stairway naar eender welke droom waarin je gelooft, die willen wij zijn. 

HET
STAIRWAY TEAM

De knapste marketeer van Oostakker

CEO // DIGITAL CONSULTANT

Davy Tollenaere

The boss, de drijvende kracht achter Stairway. Zijn passie voor de job druipt eraf, hij ademt werkelijk marketing. 

Davy is sinds 2005 actief in het – indertijd prille – digitale landschap. In 2012 besloot hij om naast zijn vaste job te starten als online marketing consultant in bijberoep. Dit was de aanzet voor het pareltje dat Stairway werd. 

Met al deze kennis, gedrevenheid en ervaring helpt hij bedrijven om doelen te bereiken waar ze amper van durfden dromen.

DIGITAL CONSULTANT

ELLEN DE BRABANDER

Toen Stairway nog Tollenaere BV was, was Ellen al van de partij. Als eerste werknemer stond ze mee aan het stuur dat de groei van Stairway heeft geleid. Ellen is onze creatieve bij die van haar eigen projectjes geniet. 

Voor haar is fotografie life en dus is het vanzelfsprekend dat ze onze site en de site van baby BABLR van persoonlijk fotomateriaal voorziet. 

Ze is onze vintage queen die iedereen instant blij maakt met haar uitbundige lach en gezellige babbels.

de meest vintage marketeer van België

DIGITAL CONSULTANT

PIETER DE WEIRT

Pieter is het mannelijke tegengewicht voor al het vrouwelijk geweld bij Stairway. Met zijn droge humor ligt het hele team geregeld in een deuk van het lachen. 

Hij duikt graag in complexe projecten en slaagt er steeds in zijn stappen op een heldere manier te delen met de klant, zodat die mee is in het verhaal. Met zijn vele jaren marketingervaring voel je dat je bij Stairway aan het goede adres bent. 

Naast marketing draait Pieter al eens graag een plaatje.

de beste marketeer van Gent
De beste digital marketeer van Lochristi en Malaga

DIGITAL CONSULTANT // BUSINESS DEVELOPER

ELKE HAAK

Elke maakt sinds april 2023 deel uit van het team maar heeft al 11 jaar haar strepen verdiend binnen diverse marketingfuncties. Ze houdt enorm van advertising, contentcreatie, strategie en heeft een voorliefde voor … Spanje.

Haar hart gaat steeds sneller kloppen van fans & followers entertainen via conversation management en mooie resultaten kunnen bereiken. 

In haar vrije tijd gaat ze graag sporten en deelt ze deze grote en kleine gelukjes via Instagram. Creativiteit, uitdaging en digitale groei maken haar dag goed.

OFFICE MANAGER

SOFIE VAN WESEMAEL

Naast office manager is sofie ook onze happiness manager. Een taak die ze zeer ernstig neemt. Haar bruisende energie en mooie lach zorgen altijd voor een leuke sfeer. 

Ze is zeer begaan met het welzijn van ons team en zorgt ervoor dat we niets te kort komen op kantoor. 

Daarnaast neemt ze ook de boekhouding en HR voor haar rekening en is ook nog eens de wandelende life support voor onze planten.

de meest metal office manager van België
de meest georganiseerde project manager van Gent

PROJECT MANAGER

SARAH VAN HERCK

Taken, meetings, to do lijstjes, planningen, time management, chaos? Door de bomen het bos niet meer zien? Helemaal haar ding! Sarah brengt zelfs structuur in een hooiberg en staat altijd klaar voor ons team om hen te ondersteunen en de nodige structuur in onze workflow te voorzien. 

Ook is ze het aanspreekpunt voor klanten voor algemene vragen, bezorgdheden en de stand van zaken van elk project.