Performance marketing

Nu de basis is gelegd, is het tijd om je digitale strategie om te zetten in krachtige en vooral meetbare resultaten. Want wie wil nu niet het maximale halen uit zijn marketinginvestering?

Met elk marketingbudget gaan we bij Stairway creatief aan de slag en denken we actief mee over hoe we jouw doelstellingen zullen behalen.

performance marketing

Top of mind bij Google door SEO

Wie wilt scoren bij zijn klanten, zal eerst bij Google moeten scoren. Door je website SEO proof te maken, kom je in de bovenste schuif te liggen – of beter gezegd bovenaan de pagina – bij Google. Niet alleen sterke content en de juiste zoekwoorden, maar ook technische optimalisatie van je website en off-site content zijn hiervoor een must. 

De kracht van advertising

De net door jou bekeken schoenen overtuigen je tijdens je online zoektocht via slimme retargeting om hen toch te kopen. Op YouTube verleidt een korte video je om de schoenen toch een kans te geven. Dat is advertising. Vandaag de dag onmisbaar in je marketingmix. Je hebt hier zeker geen torenhoge budgetten voor nodig om al sterke resultaten te realiseren. Benieuwd hoe? Let’s talk about ads.

Nog meer digitale strategieën

Wil je ook een stapje hoger?

Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.