E-COMMERCE

Verkopen op marketplaces Bol en Amazon

Met meer dan 13 miljoen actieve gebruikers is Bol een van de grootste online marktplaatsen in België en Nederland. Amazon bereikt wereldwijd een ongeëvenaard publiek. Door op deze marktplaatsen te verkopen, vergroot je direct je bereik en bereik je potentiële klanten over de hele wereld. 

Ontdek hoe Stairway je kan helpen om op Bol en Amazon te verkopen.

Technische analyse van je webshop

We voeren een grondige technische analyse uit van je webshop om deze geschikt te maken voor verkoop op diverse marktplaatsen. Indien nodig passen we technische aspecten aan in samenwerking met je ontwikkelaar, zodat je webshop naadloos integreert met verschillende platforms. 

Bepaling van de marketplace strategie

De bepaling van de marketplace strategie omvat een grondige analyse van de unieke kenmerken en doelstellingen van product. Door te begrijpen hoe jullie aanbod zich onderscheidt, kunnen we een strategie ontwikkelen die gericht is op het maximaliseren van zichtbaarheid, het aantrekken van de juiste doelgroep, de beste logistieke keuze en het vergroten van omzet.

Setup van de marketplace accounts

Na het aanmaken van de accounts, het instellen van overeengekomen marketplaces en het koppelen van je producten, leggen we de basis voor een naadloze start van je verkoopactiviteiten. We zorgen ervoor dat alle benodigde informatie correct wordt geïntegreerd, inclusief productdetails, prijzen en voorraadbeheer. 

Optimalisatie van de marketplaces

Stairway analyseert en optimaliseert nauwgezet de instellingen, productinformatie en prestaties van je marketplace. Van het maximaliseren van zichtbaarheid door het winnen van de BuyBox, tot het optimaliseren van de verkoopprijs met een automatische repricer. 

Marketplace advertising

Verdere groei nodig? Dan bieden we ook de mogelijkheid om te adverteren op Amazon of Bol. Door te bieden op zoekwoorden of speciale deals uit te werken, kan je immers meer mensen kennis laten maken met je merk. Het werkt een beetje zoals Google Ads, maar dan op een marketplace.

Reporting van je verkoopprestaties

Uiteraard wil je heldere cijfers over je verkoopprestaties. We helpen jou om deze gegevens zo inzichtelijk en actionable te maken en denken strategisch mee over de volgende groeistappen. 

VERKOPEN OP MARKETPLACES
IETS VOOR JOU?

Vraag vrijblijvend je adviesgesprek aan om je specifieke noden te bespreken.
Zowel voor beginnende verkopers als bestaande verkopers die het efficiënter willen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be