Digitale strategie

Je wilt met je bedrijf naar een hoger niveau gaan en bent ervan overtuigd dat digitale marketing de ontbrekende schakel hiervoor is. Wij ook! Advertenties, content, social media, … de mogelijkheden zijn enorm. 

Daarom is een duidelijke en efficiënte digitale marketing strategie een must. Ze vormt de basis voor de meest succesvolle online campagnes en zorgt ervoor dat je de doelstellingen van je bedrijf behaalt en effectief het volgende niveau bereikt.  

digitale strategie stairway

Wat is digitale strategie?

Digitale strategie is een heel ruim begrip. Het komt erop neer dat je gaat vastleggen waar je op middellange tot lange termijn naartoe wil met een aantal of alle aspecten van je digitale brand. Aan digitale strategie doe je om je bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren. 

Het is dan ook de basis voor de uitwerking van je digitale tactieken binnen performance marketing.

Is digitale strategie ingewikkeld?

Digitale strategie is op zich niet ingewikkeld. Strategie is niks anders dan keuzes maken tussen een hele waaier aan opties. Je moet natuurlijk wel de juiste, of meest geschikte keuze maken. Dat doe je niet op 1-2-3. Daar heb je data, inzichten en een gezonde dosis verstand voor nodig.   

Wat na het uitwerken van de digitale strategie?

Met enkel een plan in handen heeft nog nooit iemand een strijd gewonnen.  Wanneer de digitale strategie op tafel ligt, begint het pas echt. Dan wil je die in werking doen treden met allerlei technieken die we bij Stairway onder de noemer van Performance Marketing plaatsen.

Voor welke soorten digitale strategie kan je bij Stairway terecht?

Er zijn heel wat focuspunten waar je je digitale strategie op kan richten. Sommige bedrijven willen hun volledige strategie aanpakken, andere slechts een onderdeel ervan. Bij Stairway kan je kiezen uit een uitgebreide menukaart. 

Employer branding strategie

De war for talent is on. Verstop je als werkgever niet achter de facade van je bedrijf en ga de strijd om het beste talent aan.

Communicatiestrategie

De juiste woorden, op het juiste moment, op de juiste plaats. Geen onmogelijk liefdesverhaal, wel een duidelijke communicatiestrategie.

Contentstrategie

Content is king, maar over een versnipperd landschap kun je niet regeren. Met een duidelijke contentstrategie versla je de tijdrovende vijand content en win je bij jouw klanten.

Social media Strategie

Facebook. LinkedIn. Twitter. Instagram. Pinterest. TikTok... Noem maar op. Voor elk kanaal moet een passende boodschap met de juiste tone of voice uitgewerkt worden.

Wil je ook een stapje hoger?

Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be