Copywriting

Goede copywriting is essentieel voor je website

Een bestaande website die niet goed scoort in zoekmachines zoals Google en Bing heeft meestal een probleem met de content. In veel gevallen zijn de teksten niet voldoende uitgedacht en geoptimaliseerd om enerzijds organische trafiek aan te trekken en anderzijds bepaalde conversies, zoals contactopnames, te realiseren.

Ook bij een nieuwe website zijn teksten vaak een probleem. Wat moet je allemaal schrijven? Welke woorden moet ik gebruiken? Hoe lang moet een goede webtekst zijn?

Persuasieve SEO copywriting

Veel ondernemers en kleine zelfstandigen, maar ook de eerder klassieke marketeers stellen zich deze vragen. Wat zij nodig hebben is iemand die de webteksten voor hen schrijft. Teksten die voor de juiste bezoekers op de website zorgen én die hen overtuigen. Kortweg, iemand die de persuasieve SEO copywriting op zich neemt.

Iedereen kan wel een tekst schrijven, dat leerden we op school, maar copywriting voor een website is toch een vak apart en vergt onderzoek en andere inzichten.

Wat kan Stairway voor jou doen?

Op basis van relevante zoekwoorden voor jouw product of dienst schrijft Stairway nieuwe teksten voor je website, blog, social media profiel enz… Er wordt hierbij ook aandacht besteed aan optimalisatie van afbeeldingen in de tekst, interne linking en meta-data (title en description).

Heb je offline copywriting nodig voor bijvoorbeeld een uitnodiging of een brochure? Dan kan je ook beroep doen op ons. 

Klaar om je copywriting op punt te zetten?

Digitale
marketing
strategieën

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be