Teamleader & Stairway's Black Friday Deal

Zet je team op rolletjes

Moeite met work management? Werk slimmer vanuit één plek

Heb je moeite of nood aan een strakker work management binnen jouw bedrijf? Organiseer, structureer, plan en factureer daarom vanuit één plek. Probeer het uit want Teamleader komt vanaf 21 november tot en met 28 november met een flinke Black Friday actie op de proppen met wel 20% korting op je eerste factuur met de kortingscode BlackFriday22. Dit voor zowel kwartaal -als jaarabonnementen.

Graag doen wij daar nog een schepje bovenop! Als partner van Teamleader willen wij je graag 2 uur gratis coaching aanbieden voor jouw digitale marketing. Dit als je via ons een demo bij Teamleader afsluit en dit jaar nog klant wordt. Als boutique digital marketing bureau begeleiden we ondernemingen en bedrijven naar hun digitale maturiteit met strategieën, tactieken en data. 

Work management

Bij work management staat je organisatie centraal. Hoe zitten de werkprocessen in elkaar binnen je bedrijf en waar is er verbetering mogelijk? Wat is de best mogelijke workflow die voor jou werkt binnen je bedrijf? Het zijn allemaal vragen waar je inzichten in krijgt door aan work management te doen.

Werkbeheer is een systeem dat bedrijven helpt een efficiënte workflow structuur te creëren die werkt voor elk niveau in de organisatie. Het systeem dat jij zoekt is Teamleader om vooral structuur maar ook de werkdruk te verminderen binnen jouw organisatie.

 

Waarom zou je Teamleader gebruiken?

Teamleader is ontwikkeld als betaalbare oplossing voor work management. Het managen van dagelijkse zaken en je administratie op orde zetten wil je zo fijnloos mogelijk. Bespaar je tijd en frustratie en doe meer met minder gedoe dankzij dit sterk staaltje software.

Het plannen en organiseren van je werk neemt soms meer tijd in beslag dan je zelf zou willen. Als ondernemer of werknemer heb je altijd tijd de kort. Herkenbaar? Wel vandaag de dag kan Teamleader je helpen bij deze taken accurater, efficiënter en sneller te laten verlopen.

Vraag onderaan nu je gratis demo aan!

Gebruik de kortingscode: BlackFriday22 voor 20% korting wanneer je effectief klant wordt bij Teamleader. Hierop gelden hun actievoorwaarden.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be