marketing events 2024

Welke marketing events mag je in 2024 niet missen?

Er zijn talloze marketing events die plaatsvinden over de hele wereld, elk met hun eigen focus en doelgroep. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, kennis of netwerkmogelijkheden, er is vast wel een evenement dat bij je past. In dit blogartikel geven we je een lijst met enkele belangrijke marketing events die je wellicht interessant vindt. Lees verder om te ontdekken wat deze events te bieden hebben en hoe je erbij kunt zijn.

Overzicht marketing events in België

E-Commerce Summit – 16 mei Brussel: Dit is een jaarlijks evenement gericht op professionele marketeers die zich bezighouden met e-commerce. Het evenement biedt lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden.

Work Smarter – 6 juni Gent: Het marketing event “Work Smarter” is een evenement waarbij de focus ligt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken en hun productiviteit verhogen. Tijdens dit evenement zullen er verschillende presentaties, workshops en andere activiteiten plaatsvinden die gericht zijn op het geven van praktische tips en adviezen over hoe mensen hun werk efficiënter en effectiever kunnen aanpakken. Bovendien is Work Smarter de ideale plek om te netwerken. 

ICSMM – 6 juni Luik: Is erop gericht innovatieve academici en industriële experts op het gebied van Strategisch Management en Marketing samen te brengen in een gemeenschappelijk forum. Het evenement biedt lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden. 

Digital First – 17 oktober Brussel: Is terug voor zijn 19e editie. Je ontdekt er de nieuwste trends, technologieën en strategieën in de digitale wereld, en leert van de beste thought leaders en innovators uit de branche. Het evenement biedt een line-up van sprekers, exposanten en talloze netwerkmogelijkheden. Genereer nieuwe zakelijke leads of kom in contact met gelijkgestemde professionals.

BAM Marketing Congress – 5 & 6 december Brussel: De Belgian Association of Marketing is een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals die geïnteresseerd zijn in marketing. Er worden jaarlijks ongeveer 30 activiteiten georganiseerd, waaronder congressen, seminaries, awards, workshops, enz. Deze activiteiten bieden een unieke kans om je marketingkennis up-to-date te houden en je netwerk te versterken of uit te breiden door boeiende contacten.

Overzicht marketing events wereldwijd

SocialToday Event – 15 februari Utrecht: Inspirerende sprekers en relevante praktijkcases helpen je aan de tactieken en skills waarmee je het verschil maakt als het gaat om social in content, video, advertising en commerce. 

Advertising Week Europe – 14 tot 16 mei: Ontmoet collega’s van andere merken, agentschappen, media en technologie. Persoonlijk of virtueel, de deelnemers kunnen inspiratie opdoen, cruciale nieuwe vaardigheden leren, de nieuwste ideeën en innovaties ervaren en in contact komen met collega’s – nieuw en oud. 

Growth Marketing Summit – 19 juni Frankfurt: De grootste conferentie in Europa voor digitale groei en optimalisatie. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van digitale processen. Ze bespreken onderwerpen die van invloed zijn op de digitale wereld en leren van presentaties van wereldklasse. 

Inbound – 18 tot 20 september Boston: Inbound is het jaarlijkse evenement van HubSpot, en het is er een die je niet wilt missen als je in sales, marketing of customer experience zit. Het evenement is gevuld met workshops onder leiding van experts uit de branche, inspirerende evenementen en leuke ervaringen. Het geeft je een ongekende kans om te netwerken en te leren over nieuwe zakelijke ideeën. 

MarketingProfs B2B Forum – 12 tot 14 november Boston: Is een jaarlijks evenement dat zich richt op innovatieve marketingtechnieken. Het evenement biedt lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden.

Conclusie

Door deel te nemen aan een marketing event ga je leren van de beste sprekers en experts in de branche, je netwerk uitbreiden en inspiratie opdoen voor je eigen marketinginspanningen. Er is voor iedereen wel een geschikt evenement. Zoek naar events die bij je passen en maak deel uit van de marketing gemeenschap om te leren, te groeien en te slagen.

*Foto van Pexels

Meer blogs

Matomo versus Google Analytics

Matomo versus Google Analytics

Matomo en Google Analytics met elkaar vergeleken: ontdek de verschillen in functies, installatie, gebruiksgemak, tracking en kosten. En kies de beste tool voor jouw behoeften!

Lees meer

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be