Online Marktonderzoek

Inzichten over je bezoekers, prospecten en klanten verzamelen

Stairway helpt jou om inzichten te verzamelen via online marktonderzoeken. De mening van klanten over je product, merk, website of service is namelijk  cruciaal om het nog beter te kunnen doen dan voorheen. Of misschien wil je weten wat niet-klanten van je vinden en hoe je hen wel klant zou kunnen maken. Dat kan allemaal via online marktonderzoek.

Waarom moet je aan marktonderzoek doen?

Hoe tevreden zijn klanten over uw product of dienst? Hoe scoort uw merk ten opzichte van concurrenten? Spreekt uw (digitale) campagne of advertentie de doelgroep aan? Hoe groot is het potentieel voor een nieuw product of functionaliteit?

Antwoorden op dit soort vragen vind je niet meteen in Google Analytics of een ander pakket voor webstatistieken die eerder beschrijvend zijn. Op deze complexe vragen proberen we antwoorden te geven via online marktonderzoek door middel van diverse soorten bevragingen die voorbij basic metrics gaan. Maar we bevragen ook respondenten in “de echte wereld” over uw online activiteiten, het gedrag van de consumenten en hoe we die twee op elkaar kunnen laten aansluiten.

Kortom, we doen er alles aan om inzichten te verwerven waarmee u aan de slag kunt uw digitale marketingactiviteiten te optimaliseren.

Welke inzichten levert marktonderzoek?

Klantentevredenheid

Klantonderzoek laat zien hoe klanten u beoordelen. Het brengt de sterke en zwakke kanten van uw bedrijf in kaart en laat zien waar klanten behoefte aan hebben. Wij bieden daarom online klant­tevredenheids­onderzoek aan.

Campagnes

Met marketing- en communicatie-onderzoek in de vorm van een pre test en/of post test krijgt u beter inzicht in het communicatie-effect van uw campagne. Zijn banners, video of zelfs televisiecampagnes efficiënt geweest? We zoeken het uit.

Productonderzoek

Met marktonderzoek naar nieuwe producten en diensten krijgt u inzicht of het product of de dienst aansluit bij de behoeften van uw doelgroep. U leert ook waar verbeteringen mogelijk zijn. Wil u een nieuwe app testen bij uw doelgroep? Daar helpen we u mee.

Welke soort marktonderzoeken biedt Stairway aan?

Online surveys

Via online bevragingen op uw website bevragen we uw doelgroep. Respondenten krijgen enkele of meerdere vragen om te beantwoorden. Deze vorm is uitermate geschikt voor enquêtes voor kwantitatief marktonderzoek. We helpen van A tot Z bij dit soort onderzoek.

Panels

Online meets offline. We organiseren ook individuele of groepsgesprekken om naar meningen te polsen. Een ervaren moderator leidt dan een panelgesprek of interview met geselecteerde profielen. Dit is de ideale manier om de usability van een nieuwe functionaliteit bij een app of website te testen of een ander vraag die te complex is om in een survey te beantwoorden.

Klaar voor jou online marktonderzoek?

Wil je meer inzichten verzamelen over de klantentevredenheid over je producten en diensten, sta je op het punt om een nieuw product of dienst te lanceren of wil je alles uit je marketing halen? Wacht dan niet langer en ga samen met ons aan de slag met online marktonderzoek. Contacteer ons via up@stairway.be

Digitale
marketing
strategieën

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be