Real-time bidding

Relevantie is waar het om draait

Adverteren op sociale media zoals Facebook, Instagram of adverteren op Google of andere relevante websites… Waar je ook online wil adverteren, het is onlosmakend verbonden aan real time bidding. Het is een efficiënte en dynamische manier om geautomatiseerd online te adverteren. In slechts een aantal seconden wordt de vrijgegeven advertentieruimte geveild naargelang de relevantie voor jouw doelgroep.

Hoe verzeker je dat je relevant bent? Dat is waar real-time bidding op gebaseerd is: jouw boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon laten zien. Zo bereik je met jouw advertenties leads van hoge kwaliteit die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.  De prijs die je daarvoor wil geven, heb je helemaal in de hand.

Wat kan Stairway voor u doen?

Hoewel real time bidding sterk geautomatiseerd is, behoud je als bedrijf de controle over het bepalen van het maximum budget en op welke plaatsen je wel en niet wil adverteren. Ook heb je de flexibiliteit om te kiezen welke biedstrategie je wil hanteren:

  • Betalen per vertoning (CPV)
  • Betalen per klik (CPC)
  • Nastreven van een specifiek doel (tROAS)

Hier komt de meerwaarde van een digital marketing agency bij kijken. Bij Stairway begrijpen we het belang van nauwkeurige budgetplanning om het maximale rendement uit elke advertentie-euro te halen. Onze ervaring leert ons welke biedstrategieën waar en wanneer het beste werken. We streven ernaar om met elke investering zo veel mogelijk impact te creëren voor al onze klanten.

In een snel veranderende omgeving waar de belangen van je doelgroep snel kunnen verschuiven, is het essentieel om je campagnes op de voet te volgen en aan te passen om er het beste resultaat uit te halen. En toevallig doen we niets liever dan dat.  Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Wil je ook een stapje hoger?

Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be