Social Media Advertising

Jouw boodschap op het juiste moment en op de juiste plaats.

online advertising door stairway
Wil je graag doelgericht je verhaal, content of aanbod verspreiden? Meer naamsbekendheid verkrijgen bij je doelgroep? Extra verkeer naar je website genereren? Advertising is een geschikte en meetbare manier om het proces naar je doel te versnellen. 

Advertising in je marketingplan

Advertising werkt ideaal in combinatie met SEO. Wij zien advertising dan ook als onderdeel van je marketing. Het is geen of-of-verhaal maar een en-en-verhaal. Ook binnen advertising zelf zijn er meerdere platformen om uit te kiezen. Zo kun je adverteren op zoekmachines (SEA) zoals Google en Bing en social media platformen (social media advertising) waarvan Facebook, Instagram en LinkedIn de bekendste zijn. Maar ook adverteren op websites van media (Content-PPC), native advertising, YouTube advertising en influencer marketing zijn vormen van advertising. 

Hoe kan Stairway mij helpen?

Afhankelijk van je doelstellingen gaan we op zoek naar de ideale advertising mix en de beste platformen voor je bedrijf, doelgroep en doelstellingen. Alleen zo kunnen we op een efficiënte manier te werk gaan om aan je merkbekendheid te werken, de juiste doelgroep te bereiken en de targets te behalen.

Wil je ook een stapje hoger?

Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be