Breng je merk tot leven met video advertising

Het is geen geheim dat video advertising steeds toeneemt. Bij sociale media giganten zien we dat ze steeds meer video-first gaan, waarvan het grootste platform YouTube blijft. Maar denk zeker niet enkel aan YouTube. Ook platforms als VRT MAX, GoPlay en VTM GO bieden veel mogelijkheden. Voor veel bedrijven is er echter nog een drempel om hiermee te beginnen. Vanuit Stairway zijn we ervan overtuigd dat je met weinig productiebudget evenwel de voordelen van video advertising kunt ervaren. Lees er meer over in onze blog over video marketing.

Wat bedoelen we precies met video advertising

Soms is er verwarring over het begrip video advertising. Er zijn namelijk twee types die een andere insteek hebben, maar onder dezelfde paraplu vallen:

Maak als bedrijf of organisatie zelf een video en gebruik die als basis van je advertentie. Je advertentie wordt dan of gespeeld vóór de eigenlijke video of film die de doelgroep wil bekijken, of dient die als onderbreking ervan.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen pre-roll advertentie, een bumper ad en een in-stream advertentie. Je hebt de optie om ook enkel te betalen wanneer de doelgroep jouw video daadwerkelijk bekeken heeft.

In de vorm van banners of displays bereik je ook de doelgroep op videoplatformen. Dit is een goede optie om meer websiteverkeer te genereren.

Wat kan Stairway voor u doen?

De keuze van de type video advertising wordt gebaseerd op de doelstellingen van jouw bedrijf. Welke van de twee types je ook het meeste aanspreken, wij zijn in beiden thuis. Nog niet zeker of video advertising iets voor jou is? Neem contact op met ons en we bekijken samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf. We definiëren de doelstellingen en bakenen de doelgroep goed af. Weet je net heel zeker dat video advertising de volgende stap is voor jouw bedrijf? Dan gaan we direct over naar de strategische keuzes en creëren we samen inspirerende inhoud en content.

Wil je ook een stapje hoger?

Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be