Digitale strategie voor e-commerce

Een succesvolle online verkoop start met een duidelijke e-commerce strategie​

E-commerce is meer dan een online winkelmandje. Wil je een succesvolle webshop runnen, je omzet verhogen en duurzame klantenrelaties opbouwen? Dan heb je een doordachte E-commerce strategie nodig. Geen paniek! Laat dat nu net een van onze sterktes zijn.

Wat is e-commerce marketing?

Vele denken dat een e-commerce runnen louter verkoop realiseren is. Enerzijds is dat correct. Anderzijds is dat pas het einddoel en gaat er veel meer aan vooraf. Alvorens een klant aankoopt, heeft hij of zij al een heel traject afgelegd: de customer journey. Je product of dienst werd online of offline opgemerkt, er werd doorgeklikt op een advertentie, je website werd ingegeven in de zoek browser, … Vanuit diverse kanalen kan een potentiële klant in aanraking komen met je webshop. Hoe, wanneer en op welke manier kun je grotendeels zelf in de hand werken via – uiteraard – een e-commerce strategie. Natuurlijk is het niet voldoende om je klant op je webshop te krijgen. Je moet hem of haar ook behouden en dit door een optimale user experience. De potentiële klant mag geen belemmeringen ervaren om tot aankoop over te gaan.

 

e-commerce strategie

Jouw persoonlijke e-commerce strategie

 Klaar om de volgende stap te nemen in e-commerce? Weet je niet waar te beginnen? Na een grondige analyse stippelen we een e-commerce strategie uit die volledig toegespitst is op jouw noden en wensen. Samen stellen we een plan op zodat jij next level kunt gaan met je e-commerce.

Ik ben klaar voor een e-commerce strategie

Is jouw webshop al volop aan het draaien, maar wil je nog dat trapje hoger gaan? 
Ontdek hoe wij met user testing en conversieoptimalisatie kunnen zorgen voor een nog betere user experience.

Of wil je net meer inzichten? 
E-commerce is meer data-driven dan welke discipline. We verzamelen de juiste data en zetten die in op een strategische manier.

Start samen met Stairway aan je e-commerce strategie

Contacteer ons zodat we samen kunnen bekijken wat jouw e-commerce nodig heeft. 

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be