Het geheim van het succes van Microsoft Ads

Microsoft Ads, de advertenties op de Bing-zoekmachine, zijn de underdog van search engine advertising. Als de tweede grootste zoekmachine na Google biedt Bing veel kansen. Terwijl velen zich richten op Google Ads, ligt hier de kans om je concurrenten voor te zijn. Ontdek de voordelen van Microsoft Ads voor jouw specifieke bedrijf met Stairway en bereik je doelgroep op een platform met minder concurrentie en tegen lagere kosten dan adverteren op Google.

 

Naast de biedstrategie en kwaliteit van je advertenties, speelt SEO net zoals bij Google ook een grote rol. Microsoft Ads is als het ware een aanvulling op je SEO. Wil je weten of de SEO voor jouw organisatie op punt staat? Bekijk dan hier wat de optimalisatie mogelijkheden met SEO zijn.

 

Dankzij Microsoft Ads kom je in beeld wanneer de doelgroep op zoek is naar jouw dienst of product. Is je doel om eerst meer awareness te creëren onder de doelgroep? Bekijk dan hier waarom ook adverteren op sociale media onmisbaar is.

Wat kan Stairway voor u doen?

Microsoft Ads werken bijna op dezelfde manier als Google Ads, maar het is niet hetzelfde. Het is van groot belang om ook de mogelijke uitdagingen en verschillen te begrijpen. Overleg daarom goed met een marketeer die je de beste biedstrategieën kan aanreiken, de relevantste keywords bepaalt en rekening houdt met verschillen naargelang jouw sector.

Bij Stairway houden wij ons met niets liever bezig. Onze ervaring in onder andere e-commerce, overheid en employer branding helpt ons het meeste te halen voor jouw organisatie. Samen gaan we verder dan standaard strategieën. We testen verschillende benaderingen, meten prestaties nauwkeurig, passen aan waar nodig, sturen bij op basis van gegevens, en volgen de resultaten op. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Contacteer ons dan nu!

Wil je ook een stapje hoger?

Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be