Versterk je bedrijf met Google Ads

Wil je de online aanwezigheid van jouw bedrijf versterken? En de vindbaarheid van je website vergroten? Dan is adverteren met Google Ads een must binnen jouw marketingstrategie. Google Ads is als het ware een aanvulling op je SEO.

Google is en blijft de populairste zoekmachine. Het platform leert snel, is flexibel en past zich aan aan elke sector. Met de juiste opstelling kun je heel gericht adverteren en bereik je jouw doelgroep en mensen met een koopintentie. Wil je eerder meer awareness creëren onder de doelgroep? Bekijk dan hier hoe adverteren op Google in combinatie met adverteren op sociale media jouw bedrijf een boost zal geven. 

Goedkoop adverteren is een moeilijke opdracht, maar het voordeel bij Google is dat je enkel betaalt wanneer mensen daadwerkelijk op je advertentie klikken. Zo bewaar je controle over het budget. Kies daarom de juiste biedstrategie en het juiste advertentietype om zoveel mogelijk uit je Google Ads-campagnes te halen.

Wat kan Stairway voor u doen?

Google Ads biedt tal van mogelijkheden, maar het is belangrijk om ook de mogelijke uitdagingen te begrijpen. Bij onjuiste instellingen van de advertenties geef je het algoritme mogelijk de indruk dat jouw website irrelevant is. Je loopt dan het risico onterecht bedolven te worden in de zoekresultaten.

Daarom is het belangrijk om goed te overleggen met een marketeer. Met ervaring in verschillende sectoren, waaronder e-commerce, overheid en employer branding, bieden wij advies op maat. Bij Stairway gaan we verder dan adverteren – we testen, meten, passen aan, sturen bij en volgen op om het maximale uit je campagnes te halen. Steeds in overleg en samenspraak met jou. Wil je je website verbeteren zonder adverteren? Bekijk dan hier waarom SEO jouw focuspunt moet zijn.

Wil je ook een stapje hoger?

Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be