Usalibity tracking

Hoe makkelijk kan je klant zijn weg vinden op jouw website?
Naast de inhoudelijke content is de infrastructuur van je website en app minstens zo belangrijk.

Goede usability = meer tevreden klant en conversies

Met usability tracking kun je de gebruiksvriendelijkheid van je website of applicatie meten en verbeteren. Door deze gegevens te verzamelen, kun je als bedrijf producten optimaliseren om een betere gebruikerservaring te bieden en je marketingdoelstellingen te behalen. 

Wanneer kan je best usability tracken?

Wanneer start je best met het controleren van de gebruiksvriendelijkheid van je online omgeving? Doe je dat best bij het begin van een nieuw idee of aanpassing? Of wacht je best even met je bestaand product te testen? Het is belangrijk om regelmatig te tracken, zodat je er zeker van bent dat je design nog steeds aansluit bij de behoeften van je gebruikers. Op die manier kun je indien nodig op tijd ingrijpen en je website optimaliseren. 

Je kunt eenvoudig je website verbeteren en analyseren aan de hand van analytische tools, zoals Google Analytics, of door feedback van klanten te vragen. Heb je interesse in dat soort marktonderzoek? Bekijk dan zeker de website van ons zusterbedrijf BABLR dat daarin gespecialiseerd is.

Track nu je usability met Stairway

Wij helpen bedrijven graag de wegwerking van de overbodige moeite die de klant moet doen om te vinden wat die zoekt. Met onze expertise en ervaring in usability tracking kunnen we samenwerken aan een website die voldoet aan de behoeften en verwachtingen van je gebruikers, waardoor je conversies zullen stijgen. 

 

 Geef ons een seintje via het formulier hieronder en we bekijken samen hoe we jou naar de top brengen.

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be