Klantenreview: Kaat van Weemaes Glas over de only way is up pur sang

“Samen sta je sterker, dat hebben wij de afgelopen jaren aan den lijve ondervonden”

De huidige tijden brengen uitdagingen en veranderingen mee. Vanuit Weemaes waren we op zoek naar een partner die met ons meedacht. Stairway valt helemaal geen doorsnee digital marketing agency te noemen. Het gaat om inspireren, opportuniteiten ontdekken, strategisch denkwerk en samen meebouwen aan het digitaal marketing verhaal waarbij de only way is up – de norm is. Dat we een uitzonderlijk goed team vormen, is een zekerheid. Eigenlijk combineren we de voordelen van in-house marketing expertise met de allround digitale marketing ondersteuning van Stairway, legt Kaat  uit (digitaal marketeer Weemaes). Alles staat of valt met een solide partnership en aangename samenwerking en dat werkt voor ons bijzonder goed. 

Hoe is Stairway te werk gegaan?

Samen met Stairway gingen we in Augustus 2021 op zoek naar opportuniteiten om te groeien en te excelleren met de focus op leadgeneratie. Het Stairway team geeft ondersteuning, volgt mee op en is ten alle tijde een hulplijn waarop we kunnen terugvallen. Bij de samenwerking hebben we de lat hoog gelegd op het vlak van leadgeneratie KPI’s. 

 

Geloof me, wie niet in deze hoge targets geloofde, kreeg ongelijk aldus Kaat. We hebben samen met Stairway de nodige stappen genomen richting de B2C markt via Google Ads campagnes met een regionale approach. Succesvolle leadgeneratie was en blijft belangrijk voor de groei van Weemaes. Dankzij de leadgeneratie strategie die werd opgezet stelden we al snel een digitale groei vast. We verdubbelden hierbij de vastgelegde KPI van kwalitatieve leads dankzij de optimalisaties en het mee nadenken over nieuwe pistes die we konden opgaan. Er werd eveneens een calculator opgezet om de kostprijs van glasrenovaties heel eenvoudig te berekenen. Eerder gericht op zachte conversies, maakten maar liefst 2000 prospects de berekening waarbij tot slot 10% van de mensen die de calculator invulden zijn overgegaan tot een effectieve aanvraag voor een offerte (switch van soft naar hard lead). Davy Tollenaere en het Stairway team brachten onze marketing richting the next level en gaan op ieder mogelijk moment voor die extra mile, aldus Kaat.

Over Weemaes Glas

Ooit opgestart als traditionele glashandel door twee broers. Intussen het eerste en enige glasbedrijf in België dat zich volledig toelegt op het vervangen van beschadigd en verouderd glas. Sinds de start in 2012 is het ons doel om de beste te zijn in ons vak, en om onze klanten de beste en snelste service te bieden. 


We werken hiervoor met onze eigen ervaren glasplaatsers, onze eigen opmeters en onze eigen klantenservice. Bij glasbreuk en glasrenovatie verzorgen we alles van de eerste contactname, tot het vakkundig plaatsen van je glas en lang daarna. Steeds met en voor een glimlach. De eerste jaren reden de broers zelf het land rond om eigenhandig het glas bij hun klanten te plaatsen. Vandaag bestaat het bedrijf uit een vijftigtal medewerkers, die dagelijks het beste van zichzelf geven om onze missie waar te maken.

 

Meer blogs

Antwerpse Steenweg 144/0102
9080 Lochristi
+32.(0)9 328 10 07
up@stairway.be